Milosavljević: Nije to – to; Bogdanović: Litvanci uigraniji

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 11.Avg.2019, 09:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milosavljević: Nije to – to; Bogdanović: Litvanci uigraniji

Košarkaš Srbije Dragan Milosavljević rekao je da pripremni meč protiv Litvanije bio težak i da je dobro što su pobedili, uprkos lošoj igri.

"Teška utakmica, ovo je prva da smo svi kompletni. Još nije to-to, potrebno je još vremena da se uigramo. Neki igrači su se kasnije priključili i to se vidi u igri. Ima dosta vremena ispred nas i nema sumnje da ćemo se uigrati. Dobro je što smo dobili utakmicu, da >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << se dobija čak i kada se loše igra. Bitan period je ispred nas, samo da ne bude povreda", rekao je Milosavljević novinarima posle meča.

Izabranici Aleksandra Đorđević tokom meča sa Litvancima imali su problem sa šutom, a Milosavljević je istakao da još uvek nije vreme da šut funkcioniše kako treba.

"Nije vreme da nam sada ide šut, doći će kada treba. Samo da ide sve svojim tokom. Da svi budemo zdravi, a uigraćemo se, ima vremena", zaključio je Milosavljević.

Bogdanović: Litvanci uigraniji, zato je bilo teško na početku

Bek Bogdan Bogdanović bio je zadovoljan svojim izdanjem, a istakao je i da uigranost rivala ne može da bude opravdanje za prikazanu igru srpskog tima.

"Dobar i kvalitetan protivnik, oni su dosta uigraniji od nas. Imali su nekoliko dobrih prijateljskih utakmica, dok smo mi imali jedan-dva treninga pre ovoga. Vidi se da su uigrani i zato nam je i bilo teže da igramo prvih par minuta, bile su teške noge, prva utakmica… Nije pravdanje, ali tako smo izgledali. Imamo vremena da se spremimo i da se uigramo", rekao je Bogdanović novinarima posle meča.

Bogdanović je upitan i kako će tim gradi hemiju u timu.

"Treningom, komunikacijom posle treninga, druženjem, kao što smo radili i svih prethodnih godina".

Bek Sakramento Kingsa bio je zadovoljan svojim izdanjem na sinoćnjem meču, pošto je susret završio kao najefikasniji u srpskom timu sa 18 poena.

"Bilo je dobro, radim na svom napretku i podižem svoj kvalitet igre i biće samo bolje", rekao je on.

Zahvalio je publici koja je u velikom broju došla u beogradsku Štark arenu.

"Bilo je lepo igrati ovde, kao i uvek. Mi smo zemlja košarke i to vraćamo košarci svaki put kada igramo ovde", rekao je Bogdanović i osvrnuo se na meč sa istim rivalom u ponedeljak u Litvaniji.

"Mi bismo mogli da odigramo sigurno bolje, a oni na domaćem terenu još bolje i agresivnije nego ovde. I oni su zemlja košarke, za igrače je možda lepše i izazovnije kada se igra na strani", zaključio je Bogdanović.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.