Marinine lavice u kvalifikacijama sa Litvanijom, Turskom i Albanijom

Izvor: RTS, 22.Jul.2019, 13:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Marinine lavice" u kvalifikacijama sa Litvanijom, Turskom i Albanijom

Ženska košarkaška reprezentacija Srbije igraće u Grupi E kvalifikacija za Evrobasket 2021. godine, zajedno sa selekcijama Litvanije, Turske i Albanije, odlučeno je žrebom.
"Marinine lavice" bile su u prvom šeširu na žrebu u Minhenu, a u kvalifikacijama za Evropsko >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << prvenstvo, koje 2021. godine organizuju Španija i Francuska, takmičiće se u Grupi E.

Kvalifikacije će biti održane kroz tri "prozora", 10-18. novembra 2019, 8-16. novembra 2020. i od 31. januara do 8. februara 2021. godine.
Francuska i Španija su kao organizatori već obezbedili učešće, a preostale 33 ekipe će to pokušati da učine kroz kvalifikacije, podeljene u devet grupa, od kojih će šest imati po četiri tima, dok će tri grupe imati po tri reprezentacije.
Učešće na Evopskom prvenstvu izboriće devet prvoplasiranih i pet najboljih drugoplasiranih ekipa.
Pogledaj vesti o: Turska

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Košarkašice Srbije u Grupi E u kvalifikacijama za EP 2021

Izvor: Danas, 22.Jul.2019

Ženska košarkaška reprezentacija Srbije igraće u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo 2021. godine u Grupi E sa Litvanijom, Turskom i Albanijom, odlučeno je danas žrebom u Minhenu. Članak Košarkašice Srbije u Grupi E u kvalifikacijama za EP 2021 se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.