Makedonija u četvrtfinalu posle pobede nad Gruzijom

Izvor: Politika, 08.Sep.2011, 18:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Makedonija u četvrtfinalu posle pobede nad Gruzijom

VILJNUS – Košarkaška reprezentacija Makedonija plasirala se danas u četvrtfinale Evropsko prvenstvo u Litvaniji, pošto je pobedila Gruziju sa 65:63 (13:12, 16:14, 25:18, 11:19) u prvom kolu Grupe F druge faze takmičenja.

Makedonija sada ima skor od 3:0 u Grupi F, a do kraja takmičenja ima još dve utakmice i obezbedila je plasman među osam najboljih >> Pročitaj celu vest na sajtu Politika << na kontinentalnom šampionatu.

Makedonce je ponovo predvodio Lester Mekejleb, koji je postigao 27 poena. Pero Antić završio je utakmicu sa osam poena i sedam skokova.

Gruzija, koju predvodi srpski trener Igor Kokoškov, sada ima učinak od tri poraza. Najefikasniji u timu danas bio je Nikolos Cikitišvili sa 20 poena, dok je Viktor Sanikidze postigao 15.

Beta

objavljeno: 08.09.2011.

Nastavak na Politika...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Politika. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Politika. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.