MZT dobio pojačanje iz Litvanije

Izvor: B92, 23.Feb.2024, 16:30

MZT dobio pojačanje iz Litvanije

Američki košarkaš Džon Gilon potpisao je ugovor sa klubom MZT Skoplje do kraja sezone.Kako je saopštio skopski klub.

Reč je o iskusnom 29-godišnjem košarkašu koji igra na obe bekovske pozicije i koji bi trebalo da popuni prazninu posle raskida saradnje Sedrikom Raselom.

​Gilon u MZT dolazi iz Litvanije, gde je igrao za prvoligaša Pieno, a pre toga je igrao za tursku Darušafaku, mađarski tim Alba Fehervar i dva tima sa Tajvana.

​U periodu >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << između 2017. i 2019. bio je deo tri razvojna tima "Dži lige", a univerzitetsku karijeru je proveo na tri koledža, igrajući za Litl Rok, Kolorado Stejt i Sirakuzu.

Očekuje se da Gilon ove sedmice stigne u Skoplje, a njegov debi u plavo-belom dresu je planiran u utakmici makedonske lige protiv Feniksa, 3. marta.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Litvanija

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.