Litvanski ministar u samoizolaciji posle Makronove posete

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 05.Okt.2020, 17:43

Litvanski ministar u samoizolaciji posle Makronove posete

Litvanski ministar spoljnih poslova Linas Linkevičius provešće nedelju dana u samoizolaciji jer je bio u kontaktu sa dve zaražene osobe koje su bile deo francuske delegacije tokom prošlonedeljne posete francuskog predsednika Emanuela Makrona, izjavila je danas portparolka ministarstva. Ona je rekla da je ministar testiran na korona virus i da je negativan, ali će ipak ove nedelje ostati kod kuće, izjavila je portparolka za Asošijeted pres. Portparol Ambasade Francuske, Sami Fizek, rekao je...
Pogledaj vesti o: Litvanija

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Litvanski ministar u samoizolaciji posle Makronove posete

Izvor: Danas, 05.Okt.2020

Litvanski ministar spoljnih poslova Linas Linkevičius provešće nedelju dana u samoizolaciji jer je bio u kontaktu sa dve zaražene osobe koje su bile deo francuske delegacije tokom prošlonedeljne posete francuskog predsednika Emanuela Makrona, izjavila je danas portparolka ministarstva.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.