Litvanski carinik stradao od rikošeta?

Izvor: RTS, 13.Nov.2013, 12:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Litvanski carinik stradao od rikošeta?

Istraga ubistva litvanskog carinika pokazala je da meci ispaljeni u pravcu dva vozila Euleksa nisu bili direktni, već su udarili u zemlju i asfalt, s koga je njih nekoliko rikošetiralo u vozilo u kojem je bio Audrijus Šenavičijus, piše prištinska "Tribuna".

Balistička istraga povodom ubistva carinika Euleksa 19. septembra ukazuje na to da motiv napada nije bio da se ubije jedan od šestorice carinika >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Euleksa, već da se oni zaplaše, piše prištinski dnevnik Tribuna, dodajući da su istražni organi identifikovali osumnjičene za napad.

Navodeći da je imao uvid u detalje istrage, list piše da meci ispaljeni u pravcu dvaju vozila Euleksa nisu bili direktni, već su udarili u zemlju i asfalt, sa koga je njih nekoliko rikošetiralo direktno u vozilo u kojem se nalazio Litvanac Audrijus Šenavičijus.

Cilj napada na carinike Euleksa, koji se dogodio u sedam sati 19. septembra, bio je da se oni uplaše, a ne da se ubije jedan od njih, dodaje prištinski dnevnik.

Osumnjičeni su identifikovani na osnovu balističkih analiza na mestu događaja, a sumnja se da je ista grupa učestvovala u još jednom kriminalnom aktu pre izvesnog vremena na severu Kosova.
Pogledaj vesti o: Eulex

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Litvanski carinik stradao od rikošeta?

Izvor: Vesti-online.com, 13.Nov.2013

Balistička istraga ubistva carinika Euleksa 19. septembra ukazuje da motiv napada nije bio da se ubije jedan od šestorice carinika Euleksa, već da se oni zaplaše, piše prištinski dnevnik Tribuna, dodajući da su istražni organi identifikovali osumnjičene za napad...Navodeći da je imao uvid u...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.