Litvanci slavili u Južnoj Koreji, dvojac zbog trovanja propustio meč

Izvor: Sportske.net, 24.Avg.2019, 13:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Litvanci slavili u Južnoj Koreji, dvojac zbog trovanja propustio meč

Nisu ipak imali problema sa daleko slabijim rivalom.

Košarkaši Litvanije nastavili su sa pripremama za Mundobasket u Kini, danas su slavili u Južnoj Koreji protiv selekcije domaćina sa 57:86.

U protokolu litvanske reprezentacije nije bilo Domantasa Sabonisa i Mariusa Grigonisa, koji su zbog trovanja hranom završili u bolnici.

To ipak nije omelo Litvance da upišu ubedljiv trijumf, istakao se Valančijunas sa 20 poena i 15 skokova, dok je >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Lekavičijus dodao 12 poena.

Selekcija Litvanije će na planetarnoj smotri igrati u "grupi smrti", zajedno sa selekcijama Kanade, Senegala i Australije.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

U POSLEDNJI ČAS: Litvanija STREPI, tandem završio u BOLNICI, među njima i NBA AS (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Avg.2019

Pobeda nad Južnom Korejom pala u drugi plan...Košarkaši Litvanije nastavili su sa pripremama za Mundobasket u Kini, danas su slavili u Južnoj Koreji protiv selekcije domaćina sa 86:57 (21:13, 13:14, 27:18, 25:12). U protokolu litvanske reprezentacije nije bilo Domantasa Sabonisa i Mariusa Grigonisa,...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.