Lietkabelis produžio ugovor sa Čankom

Izvor: B92, 28.Maj.2020, 18:52

Lietkabelis produžio ugovor sa Čankom

Srpski trener Nenad Čanak ostaje na klupi litvanskog Lietkabelisa.

Čanak je 2018. godine preuzeo Lietkabelis.

U litvanskom klubu će ostati barem još godinu dana.

Lietkabelis će najverovatnije naredne sezone igrati u Evrokupu, pošto će zauzeti litvansko mesto Ritasu, koji će igrati u FIBA Ligi šampiona.

Ekipa Nenada Čanka ustalila se kao treća ekipa Litvanije, iza Žalgirisa i Ritasa.

Bivši trener Partizana imaće priliku >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << da se pokaže u drugom najjačem evropskom takmičenju naredne sezone i da pokuša da svrgne Žalgiris ili Ritas sa jedne od prve dve pozicije.

Pored Partizana i litvanske ekipe, trenirao je i Spartak.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Čanak ostaje u Litvaniji

Izvor: MozzartSport.com, 28.Maj.2020

Novi ugovor u Lietkabelisu..Našao je Nenad Čanak svoju srećnu zvezdu u Litvaniji. Dve sezone je trener Lietkabelisa, a biće i treću...Kako je saopštio litvanski klub, Čanak je produžio ugovor na još godinu dana i imaće priliku, najverovatnije, da vodi ekipu i u Evrokupu od jeseni. Lietkabelis...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.