LUDI TIKET (-), sreda, 339.935 dinara: Majstor prelaza pao u Litvaniji

Izvor: MozzartSport.com, 24.Maj.2017, 08:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LUDI TIKET (-), sreda, 339.935 dinara: Majstor prelaza pao u Litvaniji

Pogođena kvota 28 u azijskoj Ligi šampiona

Prelazi su recept ovog kladioca iz Beograda za velike dobitke s malim ulozima. I umalo da u utorak ubode džekpot.

Naime, on je odigrao četiri prelaza na tiketu, od kojih je u azijskoj Ligi šampiona na meču iranskog Esteglala i saudijskog Al Hilala gađao i pogodio iz dvojke u keca sa kvotom 28!

U Rumuniji je pogodio iz keca u kec na Medijaš - Konkordija Kijažna, dok je u Švedskoj pogodio iz iksa >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << u keca na Gais - Jefle.

Omanuo je u Litvaniji. Na meču Lijetava - Utenis gađao je iz dvojke u iks, međutim, gosti su uspeli da zatresu jedinu svoju mrežu. Dali su autogol u 21. minutu za 1:0 i tako je ostalo i do kraja poluvremena, ali i do kraja celog meča.

Na uloženih 50 dinara s kvotom 6.665 potencijalni dobitak iznosio je 339.935 dinara, uključujući i MOZZART BONUS od 6.685 dinara, odnosno 2% na četiri odigrana para bez igre konačan ishod.

NAPLATI PROMAŠAJ: kako je na tiketu promašen jedan par, a ukupna pogođena kvota iznosila je 444 (više od 99, manje od 499), ovaj igrač podigao je pet puta veću sumu od uložene, u ovom slučaju 250 dinara.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.