LITVANCI KIDAJU ŽIVCE PUTINU: Sprema se velika ODMAZDA, ovako neće moći

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Mar.2024, 09:19

LITVANCI "KIDAJU ŽIVCE" PUTINU: Sprema se velika ODMAZDA, ovako neće moći

Ruska ambasada u Viljnusu od septembra prošle godine obaveštava Ruse koji žive u Litvaniji o opasnosti od ovakvog razvoja događaja.

Ruska strana će odgovoriti Litvaniji ako počne da oduzima automobile sa ruskim registarskim brojevima, rečeno je u ruskom Ministarstvu spoljnih poslova.

- Zaista, 11. mart je krajnji rok koji su vlasti Litvanije odredile kao rok za izvoz ili preregistraciju >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << vozila registrovanih u našoj zemlji - saopštilo je Ministarstvo.

Kako je podsetilo Ministarstvo spoljnih poslova, ruska ambasada u Viljnusu od septembra prošle godine obaveštava Ruse koji žive u Litvaniji o opasnosti od ovakvog razvoja događaja.

- Ponovo pozivamo ruske građane da iskoriste preostale dane kako bi minimizirali rizike u vezi sa svojom imovinom - saopštilo je rusko Ministarstvo spoljnih poslova.

- Ukoliko se ova odluka Vilnjusa sprovede, to se može smatrati samo grubim činom pljačke na državnom nivou. Ovakve diskriminatorne radnje, naravno, neće ostati bez odgovora - zaključili su u ruskom Ministarstvu spoljnih poslova.

Srbija Danas/Informer

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.