KVALIFIKACIJE ZA EP: Kadeti bez golova protiv Litvanaca

Izvor: HotSport.rs, 26.Okt.2015, 19:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KVALIFIKACIJE ZA EP: Kadeti bez golova protiv Litvanaca

U drugom kolu pete kvalifikacione grupe za prvenstvo Evrope kadetske reprezentacije Srbije i Litvanije (U-17) igrale su danas u Konsfordu, u Luksemburgu, nerešeno 0:0

Narednu utakmicu Srbija igra protiv Austrije 29. oktobra.
Dve prvoplasirane ekipe iz 13 kvalifikacionih grupa, kao ipet trećeplasiranih selekcija sa najboljim učinkom, izboriće plasman u narednu rundu kvalifikacija.
U drugoj fazi kvalifikacija učestvovaće 32 selekcije koje će biti podeljene >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << u osam kvalifikacionih grupa. Osim pobednika grupa plasman na završni turnir obezbediće i sedam najboljih drugoplasiranih selekcija. Prvenstvo Evrope će se igrati od 5. do 21. maja 2016. godine u Azerbejdžanu.
Posle ubedljive pobede u prvom kolu protiv domaćina Luksemburga, mladi fudbaleri Srbije nisu uspeli da savladaju vršnjake Litvanije. Naši momci su u većem delu susreta bili bolji, imali terensku inicijativu i stvarali šanse, ali lopta jednostavno nije ,,htela” da uđe u protivnički gol. Od desetak šuteva mladići iz Srbije nisu uspeli da pretvore u gol.
Tako će poslednji meč sa Austrijom odrediti naš dalji put u kvalifikacijama. Da bi Srbija ušla u drugi krug kvalifikacija potrebno je da protiv Austrije pobedi ili igra nerešeno. 

Srbija: A. Popović, J. Popović, Veselinović, Bošnjak, Devetak, Nj. Petrović, Nikolić,Đorđević (od 66. min Keča), Tomašević (od 72. min Maksimović), Joveljić, Jovanović (od 58. min Zličić). Kapiten: Strahinja Bošnjak, selektor:Ilija Stolica
Litvanija: Krapikas, Skaržauskas, Mikalauskas (od 41. min Raudinonijus), Paulikas, Voronko, Lučauskas, Daškevičijus, Rusis (od 52. min Putrijus), Radžijukinas, Kubilinskas (od 72. min Urbijetis), Sunelaitis.


Tabela
Srbija 2 1 1 0 6:1 4
Austrija 1 1 0 0 2:0 3
Litvanija 2 0 1 1 0:2 1
Luksemburg 1 0 0 1 1:6 0


The post KVALIFIKACIJE ZA EP: Kadeti bez golova protiv Litvanaca appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"Orlići" bez pobede protiv Litvanije, protiv Austrije kadetima dovoljan i remi

Izvor: Blic, 26.Okt.2015

Kadetska fudbalska reprezentacija Srbije u drugoj utakmici kvalifikacija za prvenstvo Evrope odigrala je bez golova protiv Litvanije u Luksemburgu...U drugoj utakmici u grupi u ponedeljak u večernjem terminu igraju Austrija i Luksemburg, a narednu utakmicu Srbija će odigrati protiv Austrije 29. oktobra...Dve...

Nastavak na Blic...

Kadeti Srbije odigrali bez golova sa Litvanijom

Izvor: RTS, 26.Okt.2015

Kadetska fudbalska reprezentacija Srbije igrala je protiv selekcije Litvanije nerešeno 0:0, u drugoj utakmici pete grupe kvalifikacija za Prvenstvo Evrope. . .Srbija je trenutno vodeća na tabeli sa četiri boda, a u drugom...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.