KRSTAJIĆEVA BUGARSKA SE NIJE PROSLAVILA: Samo remi sa igračem više protiv Litvanije

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Jun.2023, 17:39

KRSTAJIĆEVA BUGARSKA SE NIJE PROSLAVILA: Samo remi sa igračem više protiv Litvanije

Za tri dana dočekuju Srbiju.

Reprezentacija Litvanije i Bugarske odigrale su 1:1 (1:1) u trećem kolu grupe G kvalifikacija za Evropsko prvenatvo, u meču koji je odigran u Kaunasu, a obema selekcija je ovo bio prvi bod u ovom ciklusu.

Bugaska je imala ulogu favorita u ovom meču, ali nije mnogo toga pokazala iako je od 17. minuta imala igrača više pošto je isključen Lasickas. Dva minuta pre toga Litvanija >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je povela golom Girdvainisa. Ipak, u 27. minutu Bugarska je stigla do izjednačenja golom Petkoa. Ispostavilo se da je to i konačan rezultat meča. Bugarsak u drugom poluvremenu praktično nije ni zapretila, dok je Litvanija imala jednu priloikiu preko Gineitisa u 68. minutu, ali je on neprecizno šutirao.

Za tri dana Bugarsak će u Razgradu dočekati reprezentaciju Srbije, dok će Litvanija gostovati Mađarkoj.

Pogledajte kako izgleda Vanja, supruga Novice Veličkovića

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Bugarskoj samo bod u Litvaniji pred meč sa Srbijom

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 17.Jun.2023

Fudbalska reprezentacija Bugarske odigrala je danas nerešeno 1:1 na gostovanju Litvaniji u meču G grupe kvalifikacija za EURO 2024, iako je više od 70 minuta imala igrača više.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.