KRSTAJIĆ SIGURAN NA KLUPI BUGARSKE: Niko ne razmišlja o njegov smeni

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Jun.2023, 12:26

KRSTAJIĆ SIGURAN NA KLUPI BUGARSKE: Niko ne razmišlja o njegov smeni

U utorak dočekuju Srbiju.

Fudbalska selekcija Bugarske će u utorak od 20.45 dočekati Srbiju u Razgradu u okviru kvalfikacija za Šampionat Evrope, koji će se 2024. održati u Nemačkoj.

Mediji u Bugarskoj su preneli da bi Krstajić mogao da dobije otkaz ukoliko ne savlada Litvaniju, koja je pritom imala i crveni karton. Ipak, ni to im nije bilo dovoljno i ostalo je samo 1:1. Međutim, čak i uprkos >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << tom neuspehu, Krstajić će ostati na mestu selektora.

To je potvrdio i Georgi Ivanov, tehnički direktor selekcije Bugarske.

- Kada ne ostvarite rezultate koje ste želeli, normalno je da ima tenzije. Međutim, garantujem vam da niko u FS Bugarske ni ne razmišlja o smeni Mladena Krstajića. Tenzija postoji samo zbog poraza u prva dva kola kvalifikacija, jer su ti porazi uticali na naše šanse da se kvalifikujemo - rekao je Ivanov za bugarske medije.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.