KRSTAJIĆ SAOPŠTIO SPISAK: Ovo je tim Bugarske koji napada Srbiju na SVE ILI NIŠTA!

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Jun.2023, 15:24

KRSTAJIĆ SAOPŠTIO SPISAK: Ovo je tim Bugarske koji napada Srbiju na SVE ILI NIŠTA!

Pobeda im je neophodna...

Selektor reprezentacije Bugarske Mladen Krstajić skratio je spisak i odabrao tim za mečeve sa Litvanijom u gostima (17. jun) i Srbijom kod kuće (20. jun) u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo 2024. godine.

Bugarska je očajno otvorila takmičenje u grupi G, pošto je u prva dva kola poražena od Crne Gore na svom terenu i Mađarske u gostima i sada se nalazi pod imperativom da osvoji svih šest bodova i tako ostane u igri za >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << jedno od prva dva mesta koja vode na EURO.

Ipak, to će biti jako teško. Bugarska se godinama unazad nalazi u strahovitom padu, a sam pogled na spisak koji je objavio bivši selektor Srbije govori koliko je ovaj tim slab i limitiran.

Srbija će Bugarima u Razgradu izaći na megdan bez Mitrovića, Vlahovića i Jovića, ali to ne sme da bude alibi i sve sem pobede protiv jedne ovako "tanke" ekipe biće neuspeh za naš tim.

Na spisku Mladena Krstajića se nalaze:

Golmani: Danijel Naumov (CSKA 1948), Ivan Đolgerov (Černo More), Plamen Andreev (Levski).

Odbrana: Petko Hristov (Venecija), Dimo Krstev (Fiorentina), Valentin Antov (Monca), Simeon Petrov (CSKA 1948), Aleks Petkov (Arda), Hristijan Petrov (CSKA), Viktor Popov (Černo More), Gabrijel Galčev (Levski).

Sredina: Joan Stojanov (Nes Ziona), Ivan Jordanov (Spartak Varna), Marin Petkov, Adrijan Kraev, Filip Krstev, Ilijan Stefanov (Levski), Ivajlo Čočev (CSKA 1948), Stanislav Šopov (CSKA), Nikola Iliev (Inter Milano)

Napadači: Georgi Rusev (CSKA 1948), Kiril Despodov, Spas Delev (Ludogorec), Martin Minčev (Sparta Prag).
Pogledaj vesti o: Litvanija,   Evropsko prvenstvo

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.