Ivanoviću, Filipoviću i Aksentijeviću pozivi za Južnu Koreju

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 11.Nov.2017, 13:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ivanoviću, Filipoviću i Aksentijeviću pozivi za Južnu Koreju

Vršilac dužnosti selektora reprezentacije Srbije Mladen Krstajić odlučio da za prijateljski meč protiv Južne Koreje pozove trojicu fudbalera iz Superlige - napadača subotičkog Spartaka Đorđa Ivanovića, Aleksandra Filipovića iz Voždovca i Nikolu Aksentijevića iz niškog Radničkog.

Filipović je, zajedno sa A reprezentativcima Sergejom Milinković-Savićem, Predragom Rajkovićem, Nemanjom Maksimovićem, Aleksandrom Mitrovićem, Mijatom Gaćinovićem i Milošem Veljkovićem, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << bio deo šampionske generacije omladinaca Srbije na prvenstvu u Litvaniji 2013. godine, dok je Ivanović skrenuo pažnju na sebe odličnim igrama u domaćem prvenstvu.

Aksentijević je bivši đak Partizana i prošao je mlađe selekcije Srbije.

Utakmica između Južne Koreje i Srbije igra se u utorak u Busanu.
Pogledaj vesti o: Litvanija,   Subotica

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Krstajićev kvartet iz Superlige krenuo za Koreju

Izvor: B92, 11.Nov.2017

Posle Đorđa Ivanovića iz subotičkog Spartaka, v.d. selektora Srbije Mladen Krstajić odlučio je da još tri igrača iz Superlige dobiju poziv za nacionalni tim...Posle krilnog napadača 'Golubova', poziv za duel sa Južnom Korejom u Ulsanu, u utorak u podne, dobili su i levi bek Voždovca Aleksandar...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.