Igraću dok god budem mogao, drugi scenario ne postoji VIDEO

Izvor: B92, 07.Sep.2023, 17:09

"Igraću dok god budem mogao, drugi scenario ne postoji" VIDEO

Reprezentativac Litvanije Jonas Valančunas bio je emotivan posle pobede protiv Slovenije u meču za plasman od petog do osmog mesta.

Litvanija je rutinski pobedili Sloveniju, a Valančunas je nakon toga pričao koliko mu znači što tokom leta brani boje nacionalnog tima.

"Ponosan sam što igram za Litvaniju, na taj način mogu da se odužim državi. Tako mogu da stavim moju državu na mapu. Nastaviću >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << to da radim sve dok mi telo to dozvoljava. Dok sam potreban timu. Ponosan sam što to činim. Ne postoji drugačiji način da provedem leto nego igrajući za nacionalni tim", rekao je Valančunas.

"Borili smo se do kraja, borili smo se za našu državu, ne odustajemo lako. Uvek uživam igrajući za Litvaniju, to me ispunjava", dodao je.

Litvanija je u četvrtfinalu eliminisana od Srbije, a za peto mesto na turniru igraće protiv Letonije koja je ranije u toku dana pobedila Italiju.

Utakmica se igra u subotu u 14.30 po srednjeevropskom vremenu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.