Izvor: Luftika.rs, 28.Maj.2020, 14:48

Hrvatska otvara granicu za 10 zemalja, ali ne i prema Srbiji

Premijer Hrvatske Andrej Plenković izjavio je danas da će ta zemlja otvoriti granicu za turiste iz 10 zemalja, ali među njima nisu oni iz Srbije.
„Uspeli smo u prvom poluvremenu pobediti epidemiju. Napravili smo plan po kojem bismo izmenili odluku o privremenoj zabrani prelaska granice za državljane niza zemalja, za turizam. To bi se odnosilo na Sloveniju, Mađarsku, Austriju, Češku, Slovačku, Estoniju, Letoniju, Litvaniju, Poljsku i Nemačku“, navodi Plenković a prenosi >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << b92.
Lista će se, prema njegovim rečima, proširivati u skladu sa situacijom.
Podsetimo, i crnogorske vlasti su nedavno objavile listu zemalja prema kojima otvaraju granicu od prvog juna, među kojima nije bilo Srbije.
Daleko vam lepa kuća: Zašto me Crna Gora više nikada neće videti?

Pogledaj vesti o: Litvanija

Nastavak na Luftika.rs...






Povezane vesti

I Hrvatska otvara granice za 10 zemalja, Srbija nije na spisku

Izvor: VOA, 28.Maj.2020

Premijer Hrvatske Andrej Plenković potvrdio je u četvrtak da Hrvatska, zbog "sjajnih rezultata" proteklih dana, potpuno otvara granice za turizam državljanima Slovenije, Mađarske, Austrije, Češke, Slovačke, Estonije, Letonije, Litvanije, Poljske i Nemačke. "Uspeli smo u prvom poluvremenu da...

Nastavak na VOA...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.