Fudbal: Omladinci Srbije u finalu EP

Izvor: Studio B, 29.Jul.2013, 19:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Fudbal: Omladinci Srbije u finalu EP

Fudbalska reprezentacija Srbije za igrače do 19 godina plasirala se danas u finale Evropskog prvenstva u Litvaniji, pošto je posle penala eliminisala Portugal.

Rezultat je posle 120 minuta bio 2:2, a na penale je Srbija dobila 3:2.   

Srbija je u regularnom delu utakmice povela preko Uroša Đurđevića u šestom minutu, ali su Portugalci potom preokrenuli golovima Bernarda Silve u 55. i Alešandrea Gedeša u 79. Produžetke Srbiji obezbedio je Mijat >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << Gačinović u 85. minutu.   

Pogotke za Srbiju iz penala postigli su Sergej Milinković-Savić, Gačinović i Aleksandar Mitrović, dok su promašili Marko Pavlovski i Dejan Meleg. Za Portugal su u penal seriji strelci bili Edgar Ije i Rikardo Orta, a promašili su Gedeš i Luiš Rafael i Žoao Tešeira.   

Srbija će u finalu igrati protiv pobednika duela između Španije i Francuske, koji se igra večeras od 20.00.
Pogledaj vesti o: Evropsko prvenstvo

Nastavak na Studio B...






Povezane vesti

Srbija u finalu Evropskog prvenstva

Izvor: RTV Pink, 29.Jul.2013

. . . Fudbalska reprezentacija Srbije za igrače do 19 godina plasirala se danas u finale Evropskog prvenstva u Litvaniji, pošto je posle penala eliminisala Portugal. . .

Nastavak na RTV Pink...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.