Evropske puste želje „orlova“

Izvor: Danas, 14.Okt.2019, 14:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Evropske puste želje „orlova“

Čak i da napuni mrežu Litvanije u večerašnjem meču u Viljnusu (20.45) Srbija će ostati daleko od povratka na fudbalsko prvenstvo Evrope za seniore, na šta čeka još od 2000. godine, kada je kao deo "male" Jugoslavije učestvovala na takmičenju u Belgiji i Holandiji. Članak Evropske puste želje „orlova“ se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Na srpskom tržištu rada u 2019. najteže doći do frizera, kuvara, zidara i stolara

Izvor: Danas, 14.Okt.2019

Na tržištu rada u Srbiji su u osam meseci 2019. godine i dalje bili najtraženiji trgovci, IT stručnjaci i mašinci, dok je kao i prethodne godine, najteže bilo doći do frizera, kuvara, zidara i stolara, govore rezultati analize sajta poslovi.infostud.com. Članak Na srpskom tržištu rada u 2019....

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.