Dvojica Litvanaca završili u bolnici zbog trovanja hranom!

Izvor: 011vodič.com, 24.Avg.2019, 15:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dvojica Litvanaca završili u bolnici zbog trovanja hranom!

Reprezentacija Litvanije suočena je sa neočekivanim, nimalo naivnim problemom. Dvojica košarkaša, Domantas Sabonis i Marijus Grigonis smešteni su u bolnicu zbog trovanja hranom. Bez njih dvojice, Litvanci su u kontrolnom meču lako pobedili Južnu Koreju (86:57), ali je rezultat bio sasvim u drugom planu.
Kvota naše kladionice da će Litvanija biti pobednik grupe H je 2.45.
U Litvaniji se nadaju da će >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << sin legendarnog Arvidasa Sabonisa, košarkaš Indijane i odlični šuter Žalgirisa uspeti brzo da se oporave. Njihovo odsustvo biće teško nadoknadivo, posebno ako se zna da su žrebom svrstani u izuzetno tešku grupu.
Litvanci će u prvoj fazi igrati sa Senegalom, Kanadom i Australijom. Svetski šampionat u Kini počinje u subotu, 31. avgusta.

The post Dvojica Litvanaca završili u bolnici zbog trovanja hranom! appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.

Nastavak na 011vodič.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.