Dva najveća kluba na svetu čekaju Ronalda, kakav je plan?

Izvor: Sportske.net, 14.Nov.2019, 11:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dva najveća kluba na svetu čekaju Ronalda, kakav je plan?

Ima 35 godina, bivši klubovi bi dali sve da se vrati, ali i Italijani umeju da računaju...

Oči će večeras biti uprte u Kristijana Ronalda. Prema najavama on će igrati u duelu sa Litvanijom, iz Portugala su demantovali Sarija da je Kristijano povređen.

Juče su španski mediji objavili da Real, ali i Junajted, sanjaju povratak možda i najboljeg igrača u istoriji i da će on posle dve godine napustiti >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Juventus.

Navodno, Perez će učiniti sve da Ronaldo završi karijeru u Realu, a zna se želja Portugalca da opet zaigra na "Old Trafordu".

Međutim, od toga nema ništa. Iz Italije stižu informacije da Juve i Ronaldo imaju dogovor najmanje do leta 2022. odnosno da će i sledeće sezone Portugalac biti u timu, a da će tek po njegovom eventualnom odlasku, Juve kupiti, kako kaže Anjeli, "novog Ronalda, samo mlađeg".

Teško da će to biti Kilijan Mbape, iako su sponzori raspoloženi da otvore kasu i dovedu novo zaštitno lice, ali Pol Pogba deluje kao realnija varijanta.

U svakom slučaju, čak iako igru jednu od najslabijih sezona u karijeri i nezadovoljan je izmenama u poslednja dva meča, Ronaldo ne ide nigde, naime njegova marketinška vrednost je u ovoj trenutku takva, da ni za kakav novac Juve ne bi dopustio da ode iz kluba.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.