Duda: Momci su znali da će da pobede

Izvor: RTS, 05.Sep.2013, 01:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Duda: Momci su znali da će da pobede

Zasluženo smo pobedili... Igrači su bili uvereni u pobedu, rekao posle pobede nad Litvanijom Dušan Ivković. Litvanija će se sigurno "vratiti". Duda zadovoljan odbranom - Odigrati utakmicu protiv Litvanije i primiti svega 56 poena, to svakako pokazuje da smo bili dobri.

Selektor srpskih košarkaša Dušan Ivković zadovoljan sjajnom odbranom protiv Litvanije, ali upozorava na opasnu ekipu BiH "koja može >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << da se vrati i eksplodira u bilo kom trenutku".

"Zasluženo smo pobedili. Imali smo znatno jači ritam i bolju kontrolu utakmice od protivnika. Odigrati utakmicu protiv Litvanije i primiti svega 56 poena, to svakako pokazuje da smo bili dobri", rekao je Ivković posle meča. "Moj tim je mlad sa mnogo debitanata i mislim da ova pobeda mora da bude podstrek i motivacija za dalje -rekao je trofejni stručnjak".

Govoreći u toku meča sa Litvanijom, Ivković je rekao da su igrači bili uvereni u pobedu.

"Pratio sam ritam litvanske ekipe i znao sam da ćemo biti svežiji. Trebali smo možda I ubedljivije da pobedimo, ali smo promašili neke otvorene šuteve. Neutralisali smo neke njihove bitne igrače, pre svega Kleizu u prvom poluvremenu. Međutim, ova pobeda ništa neće značiti ako se ne kvalifikujemo dalje", rekao je Ivković.

"Malo vremena imamo da se spremimo za naredni meč. To što je Bosna i Hercegovina izgubila ništa ne bi trebalo da znači. To je ekipa koja može da se vrati i eksplodira u bilo kom trenutku", rekao je Dušan Ivković.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

DUDA IVKOVIĆ: Odbrana ključ pobede!

Izvor: Telegraf.rs, 05.Sep.2013

Srpski selektor istakao samo 56 primljenih poena protiv jake ekipe kao što je Litvanija i ocenio da je ovaj trijumf veliki podstrek u nastavku takmičenja

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.