Dmitrović: Nisam hteo da driblam VIDEO

Izvor: B92, 15.Okt.2019, 09:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dmitrović: Nisam hteo da driblam VIDEO

Golman Srbije Marko Dmitrović imao je protiv Litvanije nekoliko nekarakterističnih poteza koji su mogli skupo da koštaju "Orlove" u Viljnusu.

Dmitrović se u prvom poluvremenu neoprezno poigravao van svog kaznenog prostora, izgubio je loptu, ali srećom nije kažnjen.

"Nisam hteo da driblam, ne volim da driblam. Izašao sam iz 16, hteo sam da ispucam loptu, kasno sam video da mi dolazi iza leđa, mislio sam da ne dolazi tako brzo. Srećom završilo se dobro >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << po nas, pokušaću da brže rešavam takve situacije", rekao je Dmitrović.

Srbija je pobedila Litvaniju 2:1, ali je zamalo ispustila dva gola prednosti.



"Dosta smo kvalitetnija ekipa od Litvanije, ali nam se opet dogodilo da strepimo u poslednjih 10-15 minuta. To su situacije koje moramo da popravimo, moramo da postignemo treći gol, da zatvorimo utakmicu"
.

Dva kola pre kraja kvalifikacija Srbija ima bod manje od Portugala, koji je na poziciji koja vodi na EURO 2020.



"Suludo zvuči, čudo bi bilo da Portugal ne uzme šest bodova. Ali u fudbalu je sve moguće, i dalje imamo šansu. Najbotnije je da u novembru mi uzmemo šest bodova".

Pogledaj vesti o: Litvanija

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.