Đorđević pred Španiju: Neće me zavarati…

Izvor: 011vodič.com, 06.Sep.2019, 21:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đorđević pred Španiju: Neće me zavarati…

“Orlovi” gaze na Mundobasketu u Kini, a najteži rival dosad trebalo bi da bude Španija u nedelju (14.30) u Vuhanu. “Furija” igra pod ručnom na SP. Jedva je slomila otpor Irana i Italije u finišu susreta.
Kvota u kladionici MaxBet na pobedu košarkaša Litvanije protiv Francuske je 2.45. Utakmica se igra u subotu od 14 časova.
Ne zavaravaju skrone igre Marka Gasola, Serhija Ljulja i ostalih asova Španije >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << našeg selektora Aleksandra Đorđevića.
– Sa svim iskustvom mogu da vam kažem da sam Španiju pratio na svim šampionatima i uvek dostignu sam kraj takmičenja. Neće me prevariti, možda nekog drugog, mene ne. Znam da Španija može da počne tako, ali ima veliko iskustvo. Rudi, Serhio, Riki, Mark, koji je fenomenalni vođa tog tima. Video sam ih u avionu i pitao sam ih kako su i rekli su samo da su mirni. Mirni su jer znaju da kada dođe vreme biće pravi takmičari i zato imaju uspeha preko jedne decenije – rekao je Aleksandar Đorđević španskim novinarima.
Pobednik ovog duela izbeći će SAD do eventualnog finala, naravno, ako četa Grega Popoviča ne bude poražena u nastavku takmičenja. Pobednik meča Srbije i Španije igraće u četvrtfinalu sa poraženim iz susreta Argentina – Poljska.
Kladionica MaxBet vam je pripremila novo iznenađenje. Pokrećemo novu mobilnu aplikaciju, koja je već dostupna za Android. Uskoro će moći da se skine i za IOS. Više informacija možete pronaći na sajtu naše kladionice, kao i na Jutjub kanalu.
Đorđević otkrio da Bogdanović ima jedan problem!

 

The post Đorđević pred Španiju: Neće me zavarati… appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.

Nastavak na 011vodič.com...






Povezane vesti

Đorđević pred Španiju: Najveći izazov do sada

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 07.Sep.2019, 10:30

Selektor košarkaške reprezentacije Srbije Aleksandar Đorđević uoči utakmice protiv Španije, koja će odlučiti ko će sa prve pozicije u četvrtfinale, izjavio je da ekipu očekuje najveći i najzahtevniji meč do sada na Mundobasketu..."Najvažnija i najteža utakmica do sada… Najzahtevnija...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.