Izvor: FudbalSrbija.net, 09.Feb.2015, 19:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đenić u Metalcu

09.02.2015.fkmetalac.rs
Metalac je dobio pojačanje i to iz komšiluka – novi fudbaler Metalca je bivši igrač Borca Dejan Đenić, koji se odmah priključio novim saigračima na pripremama u Crnoj Gori.
Ovaj 29-godišnji napadač je prošao kroz sve mlađe selekcije čačanskog superligaša, da bi prve seniorske korake napravio u ekipi Remonta. Godine 2006. put ga je odveo u slovenačku Dravu, da bi nakon toga igrao za drugi tim Herenvena (Holandija), Novi Pazar, Standard Baku (Azerbejdžan), Slogu iz Kraljeva, Jedinstvo (BP), LKS Lođ (Poljska), Bežaniju, Jagodinu, Ekranas (Litvanija) i na kraju – za matični Borac.
Minule jeseni odigrao je 11 prvenstvenih utakmica u dresu tima sa Morave (11 puta starter, 962 minuta na terenu) i postigao tri gola.
Pogledaj vesti o: Jagodina

Nastavak na FudbalSrbija.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta FudbalSrbija.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta FudbalSrbija.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.