DAN D ZA KRSTAJIĆA? Pobeda ili OTKAZ

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Jun.2023, 13:03

DAN D ZA KRSTAJIĆA? Pobeda ili OTKAZ

Za sada su bez bodova u kvalifikacijama.

Fudbalska reprezentacija Srbije savladala je Jordan (3:2) u prijateljskom susretu odigranom u Beču, a utorak izabranike Dragana Stojkovića čeka gostovanje Bugarskoj u okviru kvalifikacija za Evro.

Ipak, selektor Bugarske Mladen Krstajić bi mogao da dobije otkaz i pre nego što Srbija stigne u Razgrad.

Nekadašnji reprezentativac, a kasnije i selektor Srbije ima imperativ pobede u kvalifikacionom meču protiv >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Litvanije. Nakon poraza od Crne Gore i Mađarske u uvodnim mečevima kvalifikacija, Krstajić mora da uzme sva tri boda u Kaunasu kako bi sačuvao posao.

Ukoliko bi Bugarska propustila priliku da osvoji tri boda na gostovanju Litvaniji, Srbiju bi u Razgradu (20. juna) sasvim sigurno sačekao novi selektor, a kao privremeno rešenje se pominje Georgi Ivanov.

Nakon dva odigrana kola Bugarska je poslednjeplasirani tim grupe - bez osvojenog boda, bez postignutog gola i sa ubedljivo najslabijom gol-razlikom.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.