Izvor: Beta, 18.Feb.2011, 22:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čović: Djilasa za predsednika Košarkaškog saveza

BEOGRAD, 18. februara 2011. (Beta) - Predsednik FMP-a Nebojša Cović ocenio je u petak uveče da je stanje u Košarkašom savezu Srbije izuzetno loše i naveo da bi najbolji kandidat za mesto predsednika Saveza bio gradonačelnik Beograda Dragan Djilas.

Čović je agenciji Beta kazao da je stanje u košarkaškoj organizaciji izuzetno loše, naročito pred ozbiljne izazove koji očekuju reprezentaciju Srbije na Evropskom prvenstvu u Litvaniji i smislu kavlifikacija za Olimpijske igre.

"Zato smatram da je potrebno učiniti napor da se sa Dušanom Ivkovićem pod hitno obave razgovori kako bi on promenio svoj stav i nastavio započet posao. Da bi se to uradilo neophodno je da na poziciji predsenika Saveza imamo čoveka sa autoritetom, a po mom mišljenju najviše bi na sredjivanju sitiacije u košarci mogao da uradi gradonačelnik Beograda Dragan Djilas", rekao je Čović.

On je kazao da tom predlogu ne vidi alternatiivu, a naročito zbog toga što bi Djilas, kako je naveo, mogao da mobiliše i košarkaške legende, poput Vlada Divca, Predaraga Danilovića, Žarka Paspalja i drugih, koji su veliki prijatelji sa Ivkovićem i da se na taj način dodje do rešenja problema u srpskoj košarci.

"Ne vidim potencijalnog protivkandidata Djilasu. Tim jednim potezom bi rešili sve probleme. On ima dovoljno i enegrije i ljubavi za ovaj sport", rekao je Čović i pozivao javnost da podrži taj predlog.


Pogledaj vesti o: Nebojša Čović,   Olimpijske igre

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

B92: Danilović hoće Đilasa

Izvor: B92, 18.Feb.2011

Predsednik KK Partizan mt:s Predrag Danilović predlaže gradonačelnika Beograda Dragana Đilasa za predsednika Košarkaškog saveza Srbije, saznaje B92...Danilović, koji je član Upravnog odbora saveza, smatra da bi Đilas bio najbolje rešenje za trenutnu situaciju...Sadašnji predsednik Dragan Kapičić...

Nastavak na B92...

Čović: Djilasa za predsednika Košarkaškog saveza

Izvor: NaDlanu.com, 18.Feb.2011

BEOGRAD, 18. februara 2011. (Beta) - Predsednik FMP-a Nebojša Cović ocenio je u petak uveče da je stanje u Košarkašom savezu Srbije izuzetno loše i naveo da bi najbolji kandidat za mesto predsednika Saveza bio gradonačelnik Beograda Dragan Djilas.Čović je agenciji

Nastavak na NaDlanu.com...

B92: I Zvezda podržava Đilasa

Izvor: B92, 19.Feb.2011, 03:20

KK Crvena zvezda podržava ideju da se za predsednika KSS, kandiduje gradonačelnik Beograda Dragan Đilas...Generalni sekretar crveno-belih Mirko Pavlović izjavio je za B92 da Crvena zvezda u potpunosti podržava moguću kandidaturu Dragana ĐIlasa za mesto prvog čoveka Košarkaškog saveza Srbije:.."Smatramo...

Nastavak na B92...

I Zvezda za Đilasa!

Izvor: Sportske.net, 19.Feb.2011

Posle Partizana i FMP-a i Crvena zvezda podržala ideju da se za predsednika Košarkaškog saveza Srbije, kandiduje gradonačelnik Beograda Dragan Đilas.

Nastavak na Sportske.net...

I Zvezda podržava Đilasa

Izvor: S media, 19.Feb.2011

Posle jučerašnje izjave Nebojše Čovića da na čelu Košarkaškog saveza Srbije želi gradonačelnika Beograda, Dragana Đilasa i podrške od strane Partizana, danas se po tom pitanju oglasila i Crvena zvezda...Generalni sekretar kluba sa Malog Kalemegdana, Mirko Pavlović, izjavio je da Crvena zvezda...

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.