ČOVEK-REKORD Ronaldo ponovo ispisao istoriju

Izvor: 011vodič.com, 12.Sep.2019, 11:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ČOVEK-REKORD Ronaldo ponovo ispisao istoriju

Ono neumesno skandiranje “Mesi, Mesi”, kad god Ronaldo primi loptu, nije sprečilo Portugalca da postigne gol na stadionu “Rajko Mitić”. Tri dana kasnije u Litvaniji je još četiri puta zatresao mrežu. S ukupno 93 gola u nacionalnom dresu, Kristijano Ronaldo je postao najbolji strelac Evrope u njenoj istoriji računajući učinak u reprezentaciji. Na svetskoj listi je sada na drugom mestu, ispred njega je još samo Iranac >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << Ali Daeji (109 golova).
Kvota naše kladionice na pobedu Juventusa protiv Fjorentine je 1.70.
Neverovatni Ronaldo je i najbolji je strelac svih vremena u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo. Za sada je postigao čak 25 golova! Posle ovih septembarskih duela, Kristijano dodao Srbiju i Litvaniju u niz i sada je uspeo da bude strelac u mečevima sa 40 reprezentacija!
Ako mislite da će uskoro da se završi jedna impozantna karijera, varate se. Najavio je Ronaldo da će na terenu da bude do 41. godine. Ako tako bude, još mnoge rekorde će da obori. Iranac Daeji je “laka meta”.

The post ČOVEK-REKORD Ronaldo ponovo ispisao istoriju appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.

Nastavak na 011vodič.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.