Bugarski mediji – Krastajiću već nađena zamena

Izvor: B92, 15.Okt.2023, 18:56

Bugarski mediji – Krastajiću već nađena zamena

Selektor Bugarske Mladen Krstajić, kako stvari stoje, broji poslednje dane na klupi nacionalnog tima naših komšija.

Ako je bilo neke nade da Krstajić produži svoj boravak na klupi, one su potonule nakon poraza od Litvanije na svom terenu u kvalifikacijama za Euro.

Bugarska još uvek nema pobedu u aktuelnom ciklusu, a preostala dva meča igra protiv Mađarske i Srbije.

Otuda, lako se može >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << desiti da Krstajić postane prvi selektor koji sa Bugarima nije zabeležio pobedu u kvalifikacijama za Euro još od 1960.

Javnost u Bugarskoj je, jasno, vrlo nezadovoljna, određeni krugovi glasno traže smenu bivšeg srpskog reprezentativca, koji je, očito, u bezizlaznoj situaciji.

Pojedini bugarski mediji pišu da bi naredna dva meča Bugare mogao da vodi aktuelni selektor mlade reprezentacije Aleksander Dimitrov, i sam veliki Krstajićev kritičar (više puta ga javno kritikovao).

On se nameće kao logično rešenje u ovom trenutku, pa bi se nakon završetka kvalifikacija videlo da li je on i opcija na duže staze.

Mlada reprezentacija Bugarske beleži daleko bolje rezultate nego seniori, nedavno je poražena od Nemačke 2:3, pa su i solidni rezultati Dimitrova njegov adut da postane Krstajićev naslednik.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Krstajićev kapiten: Dobili ste šta ste tražili

Izvor: B92, 16.Okt.2023, 12:24

Kapiten fudbalske reprezentacije Bugarske Kiril Despodov kaže da je selektor Mladen Krstajić podmladio nacionalni tim.

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.