Berluskoni grmi: Vratite mi Milan!

Izvor: 011vodič.com, 14.Okt.2019, 08:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Berluskoni grmi: Vratite mi Milan!

Bivši premijer Italije Silvio Berluskoni oštro je kritikovao rad trenutne uprave fudbalskog kluba Milan.
Na meču Litvanija – Srbija, naša kladionica nudi kvotu 2.95 za igru 2-2&3-5.
Berluskoni, pod čijom vladavinom su roso-neri postigli najveće uspehe, smatra da je situacija veoma loša i da bi bilo najbolje kada bi on ponovo mogao da vodi klub.
Silvio se osvrnuo na izjavu izvršnog direktora Ivana Gazidisa kako je “Eliot menadžment” uspeo da spasi >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << klub koji je bio na ivici bankrota.
Bankrot? To su fraze koje bi neko trebalo da kaže samo ako ulazi u toalet i zatvori prvi vrata. A na to pitanje kako da Milan opet učinimo velikim, opet komplikujemo stvari, a one su proste, vratite klub nazad u ruke Silvija Berluskonija – izjavio je Berluskoni za “Tele Lombardija”.
Milan i Inter sada rade na projektu izgradnje novog stadiona, što je prethodno bila Berluskonijeva ideja koju je kasnije napustio.
– To su dobri projekti, siguran sam da će to biti prelepa i moderna arena. Mi volimo San Siro jer smo tu osvojili sve, svaki gledalac ima dobar pogleda i nadam se da će se rešenje naći kako bi se sprečilo rušenje stadiona. U suprotnom, predložio bih čelnicima grada da tu igra Monca.
On je sada vlasniik upravo ekipe Monce. Nedavno je rekao kako bi njegov sadašnji klub u prijateljskom meču pobedio Milan sa 3:0.
Bila je to šala, ne poznajem lično Marka Đampaola i Stefana Piolija, tako da ne bih komentarisao stvari oko smene trenera – zaključio je Berluskoni.


The post Berluskoni grmi: Vratite mi Milan! appeared first on 011vodic.com.
Pogledaj vesti o: Litvanija

Nastavak na 011vodič.com...






Povezane vesti

Berluskoni grmi: Vratite mi Milan!

Izvor: Nezavisne Novine, 14.Okt.2019

Bivši premijer Italije Silvio Berluskoni oštro je kritikovao rad trenutne uprave Fudbalskog kluba Milan.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.