Vučić: Radimo sve što možemo u vezi sa otetim Srbinom

Izvor: B92, 26.Apr.2016, 14:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić: Radimo sve što možemo u vezi sa otetim Srbinom

Požega -- Premijer Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da državni organi Srbije rade sve što mogu kada je reč o otetom državljaninu Srbije u Libiji.

"Radimo sve što možemo i to je sve što mogu da kažem u ovom trenutku. Dobijaćete sve informacije koje budemo mogli da pružimo", rekao je Vučić novinarima.

Drzavljanin Srbije Miroslav Tomić otet je u subotu u Libiji gde je radio za nemačku >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << kompaniju Ferostal, potvrđeno je Tanjugu u Ministarstvu spoljnih poslova.

Otmica se dogodila na 120 km od granice sa Egiptom, što nije zona sukoba, pa se pretpostavlja da je otet zbog zahteva za otkupninom. Opširnije u posebnoj vesti.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.