VELIKI SUKOBI U LIBIJI: Vladine milicije zarobile 100 vojnika generala Haftara i gađale njegove položaje! Svi strahuju od NOVOG GRAĐANSKOG RATA!

Izvor: Kurir, 05.Apr.2019, 22:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VELIKI SUKOBI U LIBIJI: Vladine milicije zarobile 100 vojnika generala Haftara i gađale njegove položaje! Svi strahuju od NOVOG GRAĐANSKOG RATA!

Milicije u zapadnoj Libiji, bliske Vladi te zemlje, koje su se danas sukobile sa snagama rivalske vojske komandanta Halife Haftara, zarobile su 100 njegovih vojnika i izvele vazdušni napad na jedan od njegovih položaja dan pošto je on najavio ofanzivu na Tripoli, glavni grad Libije.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Libija: Zarobljeno 100 vojnika LNA, strah od ponovnog nasilja

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 06.Apr.2019, 13:24

Paravojne formacije na zapadu Libije sukobile su se sa protivničkim snagama komandira Kalife Haftara i zarobile oko 100 njegovih vojnika, nakon što je on najavio ofanzivu na Tripoli...Do eskalacije je došlo nakon što su vojnici lojalni Haftaru, komandiru tzv. Libijske nacionalne armije sa sedištem...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.