UBILI SU GADAFIJA, a sada KUKAJU! Svetski mirotvorci se nadaju rešenju za LIBIJSKI PROBLEM koji su SAMI STVORILI

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Apr.2019, 20:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UBILI SU GADAFIJA, a sada KUKAJU! "Svetski mirotvorci" se nadaju rešenju za LIBIJSKI PROBLEM koji su SAMI STVORILI

Generalni sekretar Ujedinjenih nacija Antonio Gutereš je danas izjavio da je u poseti Libiji kako bi sprečio sukob između suparničkih vlasti u zemlji.

Gutereš je na kraju drugog dana posete Kairu rekao da je Libija bila glavna tema razgovora sa egipatskim predsednikom Abdelom Fatahom el Sisijem.

On je izrazio nadu da će sastanak samozvanog >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << lidera Libijske nacionalne armije Kalifa Haftara i premijera Libije Fajezom Sarajem biti važan korak ka ujedinjenju libijskih institucija.

Do Guterešove posete Libiji dolazi dve nedelje pre nacionalne konferencije koja će biti održana posredstvom Ujedinjenih nacija.

Kako se navodi, haotično stanje u Libiji traje od ubistva bivšeg lidera Moamera Gadafija.
Pogledaj vesti o: Moamer Gadafi

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Gutereš: Nadamo se ujedinjenju libijskih institucija

Izvor: Blic, 04.Apr.2019, 00:02

Generalni sekretar Ujedinjenih nacija Antonio Gutereš je danas izjavio da je u poseti Libiji kako bi sprečio sukob između suparničkih vlasti u zemlji.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.