Izvor: Radio Slobodna Evropa, 25.Avg.2011, 12:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U poteri za Gadafijem i strani obaveštajci

SAD i njihovi saveznici pridružili su se potrazi za Moamerom Gadafijem, u kojoj učestvuju i njihovi obaveštajni agenti, a do sada je identifikovano nekoliko lokacija na kojima bi libijski lider mogao da se nalazi, piše američki list "Vol strit džornal". Pored toga, britanski ministar odbrane Lajam Foks potvrdio je za "Skaj njuz" da snage NATO pobunjenicima koji tragaju za Gadafijem i njegovim sinovima pružaju pomoć u opremi za nadgledanje i izviđanje. "Mogu da ...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Povezane vesti

Gadafija traže i strani obaveštajci

Izvor: Mondo, 25.Avg.2011

U centru Tripolija danas je mirno, nema zvukova borbi, dok pobunjenici i dalje tragaju za libijskim vođom Muamerom Gadafijem i njegovim sinovima. "Vol strit žurnal" piše da su i obaveštajni agenti SAD i njihovih saveznika uključeni u potragu.

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.