TRAGEDIJA U LIBIJI: 29 mrtvih u eksploziji u skladištu oružja

Izvor: Telegraf.rs, 21.Jun.2016, 22:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TRAGEDIJA U LIBIJI: 29 mrtvih u eksploziji u skladištu oružja

Najmanje 29 osoba je danas poginulo u eksploziji skladišta oružja u blizini libijske prestonice, a na desetine su ranjene, saopštili su bezbednosni zvaničnici i lekarske službe.

Eksplozija se dogodila u gradu Garabuli, oko 60 kilometara istočno od Tripolija, kada su naoružani napadači izveli juriš na skladište koje pripada jednoj miliciji iz Misrate, kazao je zvaničnik službe bezbednosti, prenosi AFP.

On je dodao da za sada još nije jasno kako se eksplozija >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << dogodila i da su možda sami pripadnici milicije digli skladište u vazduh.

Takođe je rekao da su napadači krenuli na skladište nakon sukoba sa naoružanim stanovnicima Garabulija koji su ih optužili za krađu namirnica iz lokalne radnje, navodi AFP.

(Telegraf.rs / Tanjug)


Pogledaj vesti o: Libija,   Tripoli

Nastavak na Telegraf.rs...






Povezane vesti

Libija: Deseci poginulih u eksploziji

Izvor: SandzakPress.net, 22.Jun.2016, 15:56

Libija – U blizini libijske prijestolnice najmanje 29 ljudi je poginulo, a deseci su ranjeni u eksploziji skladišta oružja. Najmanje 29 osoba poginulo je u eksploziji skladišta oružja u blizini libijske prijestolnice, a na deseci su ranjeni, saopćili su sigurnosni zvaničnici i ljekarske službe. Eksplozija...

Nastavak na SandzakPress.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.