Izvor: Vostok.rs, 23.Sep.2011, 19:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sastav privremene vlade Libije biće odobren narednih dana

23.09.2011. -

Sastav privremene libijske vlade biće odobren narednih dana. Ovo je u petak izjavio zamenik predsednika Prelaznog nacionalnog saveta (PNS) Libije Abdel Hafiz Goga. Po njegovim rečima, u kabinet će ući 22 ministra i jedan vice-premijer. Vlada će raditi u ograničenom sastavu do završetka sadašnje krize, dodao je on. Ranije ove nedelje predsednik izvršnog komiteta PNS Mahmud Džibril obećao je da će osnovati kabinet u toku sledećih 7-10 dana. Međutim, 21. septembra izvor iz PNS je saopštio da je formiranje privremene vlade Libije odloženo do oslobođenja cele teritorije zemlje od pristalica Moamera Gadafija.

Izvor: Golos Rossii

Nastavak na Vostok.rs...






Povezane vesti

Ruski naučnici napravili projekat jedinstvenog kompleksa za ubrzavanje

Izvor: Vostok.rs, 23.Sep.2011

23.09.2011. -..Na novosibirskom Institutu za nuklearnu fiziku napravljen je projekat kompleksa za ubrzavanje, koji će omogućiti da se efikasnost istraživanja ubrza 100 puta. Kako je novinarima rekao zamenik direktora instituta Evgenije Levičev, putna karta projekta razmatraće se na komisiji za inovacije...

Nastavak na Vostok.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vostok.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vostok.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.