Samo u srpskom fudbalu: Napredak doveo trenera koji ne sme da radi dve godine!

Izvor: MozzartSport.com, 26.Avg.2014, 12:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Samo u srpskom fudbalu: Napredak doveo trenera koji ne sme da radi dve godine!

Pala je prva trenerska glava u novoj sezoni Superlige. Siniša Gogić nije više trener Napretka, a na njegovo mesto stigao je – Branko Smiljanić. Nekadašnji selector Libije i Jordana, godinama prisutan u arapskom svetu, preuzeo je komandnu palicu od nekadašnjeg šefa stručnog štaba Crvene zvezde, ali njegovo postavljanje na klupu kluba iz Kruševca ispraćeno je kontraverzama i velikom dilemom: može li da obavlja posao?

Jer, Branko Smiljanić >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << se nalazi pod dvogodišnjom suspenzijom zabrane bavljenja trenerskim poslom, koja je proistekla zbog napada na sudiju Dalibora Jovanovića na utakmici Prve lige Srbija, Smederevo – Jedinstvo Putevi, minulog  proleća.

O čemu je reč? Smiljanić senior je pratio meč koji je sa klupe Smedereva vodio njegov sin Nemanja (drugi sin Milan je, inače, bivši prvotimac Partizana, sada clan Genčlerbirligija) je optužen da je fizički nasrnuo na arbitra, nezadovoljan njegovim odlukama. Zbog tog incidenta njemu je nedavno potvrđena kazna prema kojoj ne može da utakmice ni treninge, ni utakmice.

No, u srpskom fudbalu je sve moguće, pa se u Napretku nadaju da će odgovorni u FSS ublažiti kaznu, zažmuriti na jedno oko…

"Zbog incidenta u trenutku afekta, koji nije opravdan, mislimo da ne bi trebalo zaboraviti sve Smiljanićeve vrline, uspešnu karijeru i toliko strogo suditi stručnjaku, koji je proizveo brojne asove, promovisao naš fudbal u svetu. Verujemo da će nadležni imati sluha za naš apel i siguran sam da sa Brankom Smiljanićem za Napredak stižu bolji dani", rekao je za Sportski žurnal sportski direktor Napretka Nedeljko Ostojić.

(FOTO: MN Press)
Pogledaj vesti o: Libija,   Crvena Zvezda

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

TUŽNI SRPSKI FUDBAL Doveli trenera koji ne sme da radi dve godine!

Izvor: Press, 26.Avg.2014

Pala je prva trenerska glava u novoj sezoni Superlige. Siniša Gogić nije više trener Napretka, a na njegovo mesto stigao je – Branko Smiljanić.. I sve bi bilo ok da smiljanić nije suspendovan i da ne sme da radi dve godine zbog napada na sudiju Dalibora Jovanovića na utakmici Prve lige Srbija,...

Nastavak na Press...

Napredak potvrdio - Smiljanić je novi trener!

Izvor: Sportske.net, 26.Avg.2014

Superligaš iz "Lazarevog grada" imenovao je utorak Branka Smiljanića za novog šefa stručnog štaba a promocija novog trenera biće obavljena u četvrtak.

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.