Sahranjeni Jovica Stepić i Slađana Stanković

Izvor: RTS, 26.Feb.2016, 17:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sahranjeni Jovica Stepić i Slađana Stanković

Službenici srpske ambasade u Libiji Slađana Stanković i Jovica Stepić, koji su prošle nedelje poginuli u libijskom gradu Sabrati, sahranjeni su danas.
Jovica Stepić je sahranjen na mesnom groblju u selu Makce kod Velikog Gradišta, a ispred MSP-a sahrani je prisustvovala državna sekretarka Roksanda Ninčić i pomoćnik ministra Dragan >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Momčilović.

Momčilović je rekao da bez obzira na to što Jovica nije bio sve vreme službenik ambasade u Libiji, svi Srbi koji žive u Libiji poznavali su Jovicu, posebno po njegovoj dobroti.
Istakao je da je Jovica bio predstavnik ambasade i kada je bilo dobro i kada je bilo loše.
Slađana Stanković je sahranjena na groblju Zbeg u Borči, a sahrani je prisustvovao ministar spoljnih poslova Ivica Dačić.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Posle 38 godina provedenih u Libiji vratio se u kovčegu: Braća i ćerka sahranili Jovicu

Izvor: Večernje novosti, 26.Feb.2016

VELIKO GRADIŠTE – Na seoskom grolju u Makcu kod Velikog Gradišta u petak 26. februara je sahranjen Jovica Stepić (61), vozač Ambasade Srbije u Libiji, koji je otet 8. novembra, a poginuo 18. februara u gradu Sabrata. Posle tri i po meseca agonije i uzaludnog iščekivanja da se u zavičaj vrati...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.