Izvor: Radio Slobodna Evropa, 20.Jun.2011, 17:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rusija se protivi "libijskom scenariju" za Siriju

Rusija će iskoristiti sva prava članice Savjeta beybjednosti Ujedinjenih nacija (UN) kako za Siriju ne bi bila usvojena rezolucija poput libijske 1.973, saopštio je u ponedjeljak ruski predsjednik Dmitrij Medvedev, dok je šef ruske diplomatije Sergej Lavrov rekao da će Rusija učiniti sve da ne dopusti razvoj situacije u Siriji po "libijskom scenariju". Ono što nisam spreman da podržim je rezolucija poput 1973 o Libiji, jer je moje duboko uvjerenje da se od rezolucije ...
Pogledaj vesti o: Libija

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Povezane vesti

Rusija neće dozvoliti da se ponovi libijski scenario!

Izvor: Press, 20.Jun.2011

Rusija će iskoristiti sva prava članice Saveta bezbednosti UN kako za Siriju ne bi bila usvojena rezolucija poput libijske 1973, saopštio je juče ruski predsednik Dmitrij Medvedev.

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.