Protest ispred libijske ambasade na Senjaku

Izvor: Studio B, 22.Feb.2011, 18:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Protest ispred libijske ambasade na Senjaku

Dok u Libiji i dalje traje nezadovoljstvo na ulicama, u Beogradu je organizovan prvi protest ispred ambasade Libije na Dedinju. Studio B zabeležio je ekskluzivne snimke protesta oko 30-oro Libijaca protiv predsednika Moamera el Gadafija.

Ispred libijske ambasade na Senjaku oko 10 sati okupilo se nešto više od 30-oro ljudi, libijskih državljana koji žive i rade u Beogradu, a koji oštro osuđuju režim predsednika Moamera Gadafija.

Oni su rekli >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << da su protesti organizovani u svim zemljama u kojima Libija ima ambasadu. Tokom protesta zabeleženo je nekoliko manjih incidenata, saobraćaj u ulici u kojoj se nalazi ambasada je obustavljen.
Pogledaj vesti o: Moamer Gadafi

Nastavak na Studio B...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.