Potvrđeno da je oteti srpski državljanin u Libiji oslobođen

Izvor: Vostok.rs, 27.Apr.2016, 11:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Potvrđeno da je oteti srpski državljanin u Libiji oslobođen

Državljanin Srbije Miroslav Tomić, koji je u subotu otet u Libiji, oslobođen je, potvrđeno je u RTS-u u Ministarstvu spoljnih poslova.

Za sada nema više informacija o tome gde se Tomić nalazi.

U Ministarstvu spoljnih poslova kažu da im je nemačka kompanija "Feroštal" javila da je potvrđeno da je Tomić oslobođen.

Očekuje se da za nekoliko sati stigne u svoju kompaniju. 

Pogledaj vesti o: Libija

Nastavak na Vostok.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

MSP potvrdio: Srbin koji je otet u Libiji je oslobođen

Izvor: Blic, 27.Apr.2016

Srpski državljanin Miroslav Tomić koji je u subotu otet u Libiji pušten je na slobodu, potvrđeno je Tanjugu u Ministarstvu spoljnih poslova Srbije..."Pušten je i sutra će se javiti u svoju firmu, tada ćemo imati više informacija", rečeno je Tanjugu...Tomić je otet u subotu, na putu Sarir-Mesla,...

Nastavak na Blic...

Potvrđeno da je Miroslav Tomić oslobođen

Izvor: RTS, 28.Apr.2016, 00:01

Državljanin Srbije Miroslav Tomić, koji je u nedelju kasno popodne otet u Libiji, oslobođen je, potvrđeno je u RTS-u u Ministarstvu spoljnih poslova. Tomić se nalazi na sigurnom i javiće se sutra na posao, kažu u Ministarstvu. ...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vostok.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vostok.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.