PRIVEDEN ZBOG ŠVERCA LIBIJACA I PALESTINACA

Izvor: Kurir, 25.Okt.2011, 15:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PRIVEDEN ZBOG ŠVERCA LIBIJACA I PALESTINACA

BEOGRAD – Policija u Vranju privela je istražnom sudiji Osnovnog suda u tom gradu Šabana A. (41) iz Preševskog sela Aliđerce, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo nedozvoljenog prelaza državne granice i krijumčarenja ljudi, saopšteno je iz Policijske upravce (PU) Vranje.

Kako se navodi u saopštenju, postoji osnovana sumnja da je osumnjičeni >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << 22. oktobra, u selu Samoljica, primio u svoje taksi vozilo dva državljana Libije i jednog državljana Palestine da bi ih odvezao do Bujanovca.

Osumnjičeni je stranim državljanima, koji su na nedozvoljen način prešli državnu granicu Makedonije i Srbije, omogućio nedozvoljen boravak i tranzit kroz Srbiju, a policija je kod Bujanovca zaustavila taksi, kojim je upravljao Šaban A.

Istražni sudija je osumnjičenom odredio pritvor do osam dana.

Strani državljani su privedeni sudiji Prekršajnog suda u Vranju, sudske jedinice u Bujanovcu, koji im je zbog nedozvoljenog prelaska državne granice i nezakonitog boravka u Srbiji izrekao kazne zatvora od po jedanaest dana.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.