Oteta dva službenika srpske ambasade u Libiji

Izvor: Blic, 08.Nov.2015, 16:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Oteta dva službenika srpske ambasade u Libiji

Dva službenika srpske ambasade u Libiji oteti su pre sat i po vremena, potvrđeno je "Blicu" u Ministarstvu spoljnih poslova.

Otmica je izvršena u gradu Sirt. O incidentu su obaveštene bezbedonosne službe Srbije i Libije.

Kako saznajemo, ministar spoljnih poslova Ivica Dačić se već čuo sa svojim libijskim kolegom.

Sirt se nalazi između Tripolija i Bengazija. Ovaj grad bio je najveća podrška Moameru Gadafiju i njegovim sledbenicima u građanskom ratu.

Uskoro opširnije...

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Oteti vozač i službenik srpske ambasade u Libiji

Izvor: Nezavisne Novine, 08.Nov.2015

BEOGRAD/TRIPOLI - U Libiji su danas, u napadu na kolonu vozila, oteta dva službenika ambasade Srbije i ranjen libijski državljanin koji je bio u pratnji, potvrdio je srpski ambasador u Tripoliju Oliver Potežica, koji se takođe nalazio u koloni..."Danas oko 14:15 po libijskom vremenu, odnosno oko...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Oteta dva službenika srpske ambasade u Libiji

Izvor: SEEbiz.eu, 08.Nov.2015

TRIPOLI - Dva službenika srpske ambasade u Libiji oteti su pre sat i po vremena, potvrđeno je "Blicu" u Ministarstvu spoljnih poslova...Otmica je izvršena u gradu Sirt. O incidentu su obaveštene bezbednosne službe Srbije i Libije.  Kako saznajemo, ministar spoljnih poslova Ivica Dačić se već...

Nastavak na SEEbiz.eu...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.