Ostavka Pešićeve na funkciju u LDP

Izvor: B92, 30.Mar.2011, 19:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ostavka Pešićeve na funkciju u LDP

Beograd -- Predsednica Političkog saveta Liberalno-demokratske partije Vesna Pešić podnela je ostavku na tu funkciju, ali će ostati poslanica te stranke.

Pešićeva će ostati i članica Predsedništva LDP, kažu u toj stranci.

Kako je rečeno u LDP, Pešićeva je podnela ostavku prošle sedmice, posle izjave lidera LDP Čedomira Jovanovića da ministar Vuk Jeremić "umesto što odlazi kanibalima u Africi, treba da reaguje na stradanja civila u Libiji".
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<
Novi predsednik Političkog saveta LDP biće izabran na stranačkoj skupštini 21. maja, kada će se birati i potpredsednik stranke.

Za potpredsednika LDP je predložen Dušan Mijić, bivši vlasnik dnevnog lista "Naša borba".

LDP će ubuduće imati četiri potpredsednika i jednog zamenika predsednika.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vesna Pešić podnela ostavku u LDP

Izvor: Danas, 30.Mar.2011

Predsednica Političkog saveta Liberalno-demokratske partije Vesna Pešić podnela je ostavku na tu funkciju zbog izjave predsednika stranke Čedomira Jovanovića u kojoj je povezao afričke zemlje s kanibalizmom, saznaje Danas.

Nastavak na Danas...

Vesna Pešić podnela ostavku na funkciju u LDP-u

Izvor: EMportal, 30.Mar.2011

Predsednica Političkog saveta Liberalno-demokratske partije Vesna Pešić podnela je ostavku, saopštila je danas ta stranka uz napomenu da će Pešić ostati poslanik LDP.

Nastavak na EMportal...

Vesna Pešić podnela ostavku u LDP zbog izjave Jovanovića o 'kanibalima'

Izvor: SrbijaNet.rs, 31.Mar.2011, 00:10

Predsednica Političkog saveta Liberalno-demokratske partije Vesna Pešić podnela je ostavku, saopštila je u sredu ta stranka uz napomenu da će Pešić ostati poslanik LDP. Kako je agenciji Beta rečeno u LDP, Pešić je podnela ostavku prošle sedmice, posle izjave lidera LDP Čedomira Jovanovića

Nastavak na SrbijaNet.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.