Oko 150 migranata nestalo u Sredozemnom moru blizu Libije

Izvor: Danas, 25.Jul.2019, 19:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Oko 150 migranata nestalo u Sredozemnom moru blizu Libije

Oko 150 migranata koji su krenuli ka Evropi nestalo je nakon što se splav kojim su putovali prevrnuo na Sredozemnom moru blizu Libije, saopštili su danas obalska straža te zemlje i Agencija za izbeglice UN. Članak Oko 150 migranata nestalo u Sredozemnom moru blizu Libije se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Oko 150 migranata nestalo u Sredozemnom moru blizu Libije

Izvor: NoviMagazin.rs, 25.Jul.2019

Oko 150 migranata koji su krenuli ka Evropi nestalo je nakon što se splav kojim su putovali prevrnuo na Sredozemnom moru blizu Libije, saopštili su danas obalska straža te zemlje i Agencija za izbeglice UN.Dva splava na kojima se nalazilo oko 300 migranata prevrnuo se oko 120 kilometara istočno od...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.