Na hemoterapiju sa stilom (VIDEO)

Izvor: S media, 01.Apr.2012, 18:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Na hemoterapiju "sa stilom" (VIDEO)

Suvišno je reći da bolest ne pada teško samo žrtvama, već i njihovim najbližima koji u teškim trenucima treba da im budu na pomoći više nego ikad. Katkad ovo nije slučaj.

Teksašanin Ken Adams svojevremeno je izvojevao bitku protiv ove opake bolesti. Međutim, tokom odlazaka na tretmane hemoterapijom uočio je brojne obolele koji su sami morali da se snalaze za prevoz do bolnice.

Najveća medicinska dostignuća u 2011.

Gadafi posedovao najbezbedniji >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << auto

Trećina Srbije ne vozi automobile

Kako to ne bi postalo pravilo, a ni slučaj, Adams je odlučio da pokrene udruženje "Your Ride Is Here", odnosno u slobodnom prevodu - Prevoz vam je stigao, koja je umrežila distributere i vlasnike luksuznih, sportskih i egzotičnih superautomobila kako bi obolelima od raka barem nakratko olakšala nezavidan položaj.

Ideja je jednostavna, a uključuje svakodnevni prevoz u automobilima poput Aston Martin Rapidea, BMW-a M5, pa čak i Ferrari Enza.

(T portal)
Pogledaj vesti o: Gadafi

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.