NAJOPASNIJE I NAJBEZBEDNIJE DRŽAVE NA SVETU: Srbija sigurna, ali ima OZBILJAN PROBLEM u dva dela (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Nov.2018, 21:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NAJOPASNIJE I NAJBEZBEDNIJE DRŽAVE NA SVETU: Srbija sigurna, ali ima OZBILJAN PROBLEM u dva dela (FOTO)

Libija, Avganistan i Somalija su najopasnije zemlje na svetu, dok su Finska, Norveška i Island ocenjene kao najsigurnije, podaci su sigurnosnih specijalaca kompanije International SOS and Control risk koja se brine za medicinsku i bezbedonosnu pomoć

Na njihovoj interaktivnoj mapi možete pronaći podatke za države koje se ocenjuju u tri kategorije - bezbednost, medicinska pitanja i bezbednost na putu. Države koje >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << su označene tamnocrvenom bojom su najlošije ocenjene, dok su one ocenjene svetlozelenom bojom najsigurnije.

Deo Srbije je označen žutom bojom, kao i ostatak regiona (izuzev Slovenije koja je "najbezbednija" po ovom sajtu), što znači da me bezbednost na zavidnom, ali ne baš savršenom nivou.

Ali problem su delovi Srbije. Raška oblast i Kosovo i Metohija su označene narandžastom bojom, što znači da su to najnesigurnija područja na Balkanu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.