Migrant izboden nožem u Cazinu

Izvor: RTS, 06.Dec.2019, 15:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Migrant izboden nožem u Cazinu

Migrant iz Alžira zadobio je teške telesne povrede koje mu je naneo državljanin Libije u Cazinu.
Građani Cazina prijavili su policiji kako na trotoaru u mestu Mala Lisa leži muškarac koji ima više rana na telu. Upućena je ekipa koja je utvrdila da je reč o državljaninu Alžira.
Prebačen je u Dom zdravlja u Cazinu, gde su mu utvrđene dve ubodne rane u predelu grudi koje mu je najverovatnije >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << nanela nožem tada nepoznata osoba.
"Policijski službenici su vršeći uviđaj primijetili drugu osobu u blizini koja je na upozorenje policajaca počela bježati. Oko 18.15 sati je uhapšen i utvrđeno je da se radi o državljaninu Libije 1996. godište koji se sumnjiči za ovo delo", rekao je portparol MUP-a USK Ale Šiljdedić.
Povređeni Alžirac je prebačen u Kantonalnu bolnicu u Bihaću gde je operisan i nalazi se van životne opasnosti.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

BiH: Migrant izboden nožem

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 06.Dec.2019

Migrant iz Alžira zadobio je teške povrede koje mu je naneo državljanin Libije u Cazinu, saopštila je policija BiH...Građani Cazina prijavili su policiji kako na trotoaru u mestu Mala Lisa leži muškarac koji ima više rana na telu, a kasnije je utvrđeno da je reč o državljaninu Alžira...On...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.