Izvor: Nezavisne Novine, 07.Dec.2011, 18:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Meksiko spriječio ulazak Gadafijevog sina u zemlju

MEKSIKO SITI - Meksičke vlasti saopštile su danas da su spriječile ulazak u zemlju Sadu Gadafiju, sinu pokojnog libijskog lidera Moamera Gadafija.
Pogledaj vesti o: Gadafi,   Moamer Gadafi

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Meksičke vlasti sprečile ilegalan ulazak u zemlju sina Moamera Gadafija

Izvor: SEEbiz.eu, 07.Dec.2011

MEXICO CITY - Meksička policija je saopštila da je otkrila plan ilegalnog ulaska u zemlju Saadi Gaddafija i još nekoliko članova porodice Gaddafi.

Nastavak na SEEbiz.eu...

Gadafijev sin želeo u Meksiko – preko Kosova?

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 07.Dec.2011

MEKSIKO SITI -..Meksički ministar policije Alehandro Pojre izjavio je danas da su sin bivšeg libijskog lidera Moamera Gadafija i tri njegova rođaka nameravali da se nastane u Meksiku pod lažnim imenima i da su osobe uključene u sprovođenje plana putovale na Kosovo i u "nekoliko bliskoistočnih...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Sprečeno bekstvo Sadija Gadafija

Izvor: RTS, 08.Dec.2011, 14:22

Osujećeno bekstvo Gadafijevog sina Sadija u Meksiko. Sadi Gadafi pobegao je u Niger kada je režim Moamera el Gadafija počeo da se urušava. ..Meksičke vlasti su osujetile pokušaj Sadija Gadafija, sina ubijenog libijskog vođe, da tajno pobegne u Meksiko, služeći se falsifikovanim dokumentima,...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.