Masakr ispred bolnice u Bengaziju

Izvor: RTS, 13.Maj.2013, 16:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Masakr ispred bolnice u Bengaziju

Najmanje 15 mrtvih i 30 ranjenih u eksploziji automobila bombe ispred bolnice u Bengaziju, na istoku Libije.

U eksploziji automobila bombe ispred bolnice u Bengaziju poginulo je najmanje 15 ljudi poginulo, a 30 je ranjeno, izjavio je zamenik libijskog ministra unutrašnjih poslova.

Vozilo je eksplodiralo na parkingu bolnice Al-Džala, rekao je jedan neimenovani predstavnik službe bezbednosti, preneo je AFP.

Očevici su rekli Rojtersu da se napad izveden na prometnom mestu i da se na poprištu eksplozije vide rasuti delovi ljudskih tela.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Libija:Eksplozija u Bengaziju 15 poginulih i 30 ranjenih

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 13.Maj.2013

Najmanje 15 osoba je poginulo i 30 ranjeno u ponedjeljak u eksploziji autobombe ispred bolnice u Bengaziju, gradu na istoku Libije - izjavio je zamjenik libijskog ministra unutarnjih poslova.     Vozilo je eksplodiralo na parkingu bolnice Al-Džala - rekao je jedan neimenovani predstavnik službe...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.